Inspiratie

Inspiratie voor jouw werkplek

Bij Aptiq denken we niet in losse gadgets, maar in werkplek collecties, producten die bij elkaar passen qua look & feel. Ontdek de "looks" die we hebben samen gesteld of stel zelf jouw eigen werkplek samen.

Ontdek onze collecties

Misty green

De misty green collectie van Aptiq is geïnspireerd op het groen uit het Scandinavische landschap. Groen is een rustgevende kleur en helpt je om je stress te verlagen. Kortom de ideale combinatie voor jouw eigen werkplek.

Bekijk collectie

Lake blue

De lake blue collectie van Aptiq is een rustige koele combinatie van blauwe en grijze tinten. Geïnspireerd op de Scandinavische fjorden en zeeën. De kleur blauw helpt je om te focussen en geeft rust aan het oog.

Bekijk collectie

Midnight blue

Deze nachtelijke diepe blauw combinatie zorgt voor uiterste concentratie en focus. Kan zowel met zwart als witte accentproducten. Sfeervol en stijlvol, geïnspireerd op de lange nachten en heldere hemel rondom de poolcirkel.

Bekijk collectie

Off white

Deze off white collectie is een combinatie van natuurlijke wit-tinten, kiezelsteen, zand en klei. De kleuren uit een minimalistisch Scandinavisch interieur. Deze combinatie zorgt voor rust en minimale afleiding, zodat je je nog beter kunt focussen.

Bekijk collectie

Sand

De sand collectie van Aptiq is een combinatie van lichte neutrale aardse tinten, gecombineerd met stoer steenkool zwart. Deze combinatie zorgt voor een serieuze, maar toch sfeervolle werkplek met maximale focus en minimale afleiding.

Bekijk collectie

Off black

Deze klassieke off black kleurencombinatie mag niet ontbreken. De verschillende zwarttinten laten zich perfect combineren met loodgrijs, midden grijs en zelfs wit. Stijlvol, stoer en minimalistisch. Deze combinatie geeft je ogen rust en focus.

Bekijk collectie