Aptiq design

Alles over onze design filosofie en principes

Aptiq werkplek design: harmonie en ergonomie

In de wereld van vandaag is een thuiswerkplek niet meer weg te denken. Bij Aptiq begrijpen we dat deze ruimte niet alleen functioneel, maar ook inspirerend moet zijn. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we producten die niet alleen bijdragen aan een gezonde werkhouding, maar ook esthetisch deel uitmaken van uw interieur.

aanleiding

Waarom Aptiq design?

Natuurlijk bestaan er al werkplek accessoires die ergonomisch zijn. Maar dit zijn bijna allemaal producten die functioneel ontworpen zijn. Dus geen stijlvolle werkplek accessoires die passen in het interieur. Bovendien zijn deze producten zo verschillend qua vorm, materiaal en kleur, dat ze geen eenheid vormen. Hierdoor ontstaat een werkplek die rommelig is en niet prettig werkt.

Design toetsenbord:

Typen in stijl

Het Aptiq draadloze toetsenbord is een verrijking voor elke werkplek. Met zijn universele US-layout en minimalistische design nodigt dit toetsenbord uit tot productiviteit. De strakke, harde lijnen en afgeronde hoeken vormen een naadloze overgang van werk naar esthetiek. De ronde toetsen, een moderne echo van de klassieke typemachine, passen perfect onder je vingertoppen. Verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren, belichaamt dit toetsenbord de kunst van het werken.

Design muis

Comfort in symmetrie

Deze universele draadloze muis is de perfecte partner van het Aptiq toetsenbord. Zijn minimalistische en ergonomische design met soepele, ronde vormen biedt comfort voor langdurig gebruik. Door het symmetrische ontwerp geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. De Aptiq muis werkt gemakkelijk en is zeer nauwkeurig te bedienen.

Design deskmat

De basis van je werkzone

Onze Desk Topper ofwel bureau onderlegger is de fundering van uw werkruimte. De afgeronde hoeken echoën het design van het toetsenbord, terwijl het hoogwaardige, dubbelzijdige soepele polyurethaan comfort biedt aan uw handen. Beschikbaar in zeven stijlvolle kleuren, met prachtig gestikte randen die een luxe leerlook uitstralen, bepaalt deze deskmat uw primaire werkzone en houdt u binnen de grenzen van een ergonomische schouderbreedte.

Design laptop stand

Eenvoud ontmoet functionaliteit

Het ontwerp van de Aptiq laptopstandaard is doordrongen van minimalisme. Strakke lijnen en elegante afgeronde hoeken ontdoen het ontwerp van alle overbodigheden. Vervaardigd uit duurzaam aluminium en beschikbaar in vier stijlvolle kleuren, biedt deze 4 mm dikke standaard een stabiele ondergrond voor uw waardevolle MacBook of andere laptops. Uit één stuk gemaakt, is het de belichaming van stabiliteit en stijl.

Design monitor stand

Orde en efficiëntie

De Aptiq monitorstandaard met lade is een toonbeeld van minimalistisch design. Het combineert strakke lijnen met zachte hoeken en elimineert alles wat overbodig is. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam aluminium, en verkrijgbaar in vier fraaie kleuren, biedt deze standaard niet alleen een stabiele basis voor uw scherm, maar ook extra opbergruimte. Optioneel is een organizer lade ontwikkeld, gekenmerkt door dezelfde ronde hoeken en rechte lijnen als de monitorstandaard, gemaakt van hoogwaardig soepel polyurethaan en beschikbaar in zeven kleuren.

Aptiq design

Onze design filosofie

Ons doel is het creëren van een werkomgeving waarin welzijn en stijl hand in hand gaan. Want een fijne werkplek werkt nu eenmaal beter! Daarom hebben we een aantal Aptiq design principes vastgelegd. Hieronder leggen wij deze uit:

Design principe 1

Eenvoud en functionaliteit

Elk product van Aptiq is ontworpen met dezelfde designprincipes, zodat ze samen een harmonieuze set vormen op uw bureau. Dit consequente design zie je bijvoorbeeld terug in de ronde hoeken van het toetsenbord, deskmat, of monitorstandaard, telkens dezelfde radius en vloeiende lijnen.

Design principe 2

Minimalisme en maximale focus

Geïnspireerd door Scandinavisch design, streeft Aptiq naar een minimalistische uitstraling die rust en orde op uw bureau brengt en geen afleiding. Onze producten zijn ontworpen om u te helpen focussen op wat echt belangrijk is: uw werk.

Design principe 3

Duurzaamheid als standaard

In een wereld die meer dan ooit duurzaamheidsbewust is, neemt Aptiq deze verantwoordelijkheid serieus. We kiezen voor hoogwaardige materialen die niet alleen stevig en duurzaam zijn, maar aan het einde van hun levensduur ook eenvoudig te recyclen. Zo dragen onze producten bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Design principe 4

Neutraal en compatibel

Onze designs en kleurstellingen zijn zorgvuldig afgestemd op een breed scala populaire computer merken. Of je nu een Apple-fan bent of de voorkeur geeft aan Dell of Lenovo, onze producten ondersteunen en versterken de uitstraling van je apparaat zonder compromissen. Zo vormt de Macbook in middernacht blauw een perfecte combinatie met onze laptop standaard in blauw.

Design principe 5

Voor elk interieur

Kleuren die blijven, materialen die passen en een afwerking die aanspreekt: Aptiq heeft het allemaal. Wij hebben onze kleurcollecties samengesteld aan de hand van toonaangevende interieurmerken. Daarnaast hebben we gekeken welke kleuren het meest geschikt zijn voor een werkplek. Aptiq biedt zo diverse aangename en zorgvuldig samengestelde werkplekcollecties.

Design principe 6

Harmonie en vriendelijkheid

Aptiq staat voor toegankelijkheid en vriendelijkheid. Onze producten vormen samen een geheel, ogen zacht en zijn prettig in gebruik, met ronde vormen, strakke lijnen en luxe afwerking. De Aptiq producten hebben daarom ook een decoratieve waarde en brengen de werkplek naar een hoger niveau.

Stop working
start creating

Bart Jan Scholte - founder Aptiq