Alles over de
(thuis)werkplek

Inspiratie, inrichting, ergonomie en alles over thuiswerken

In de hedendaagse wereld is een goede thuiswerkplek onmisbaar geworden. We brengen veel tijd door achter onze schermen, vaak in een houding die niet ideaal is. Dit kan leiden tot diverse klachten. Bij Aptiq begrijpen we het belang van een werkplek die niet alleen ergonomisch verantwoord is, maar ook een bron van inspiratie vormt. Hoe creëer je zo'n plek? Op onze webpagina vind je inspiratie voor de inrichting van je werkplek, praktische tips over ergonomie en gezondheid, en advies over alles wat bij thuiswerken hoort, zoals thuiswerkvergoedingen en het bewaren van een goede balans tussen werk en privéleven.

Werkplek Inspiratie

Een kleur voor elk interieur

Kleuren die blijven, materialen die passen en een afwerking die aanspreekt: Aptiq heeft het allemaal. Wij hebben onze kleurcollecties samengesteld aan de hand van toonaangevende interieurmerken. Daarnaast hebben we gekeken welke kleuren het meest geschikt zijn voor een werkplek. Aptiq biedt zo diverse aangename en zorgvuldig samengestelde werkplekcollecties.

Werkplek inrichten

Jouw favoriete thuiswerkplek

Een mooi ingerichte werkplek stimuleert creativiteit en productiviteit. In deze blog delen we essentiële tips voor het stylen en inrichten van jouw ideale thuiswerkplek. Een inspirerende werkplek thuis inrichten hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Werkplek ergonomie

Langer fit blijven

We doen steeds meer digitaal en voordat je het door hebt zit je uren achter een beeldscherm in een onnatuurlijke houding. In deze blog geven we tips en informatie over ergonomie, een goede werkhouding en de juiste werkhoohte. Kortom belangrijke informatie om langer fit te blijven.

About working from home

Haal meer uit je thuiswerkdag!

Thuiswerken biedt vele voordelen, waaronder flexibiliteit en comfort. Maar thuiswerken kent ook nadelen. In deze blog geven we je tips en informatie hoe je daar mee om kunt gaan en hoe je meer uit je thuiswerkdag kunt halen. Ook geven we informatie over de rol van de werkgever en de thuiswerkvergoeding.